Kerst Play-in 2022

Kerst Play-in op 23 december 2022 om 19:00 uur

Muzikanten die een kerstlied op hun instrument willen spelen, krijgen zaterdag 23 december opnieuw de kans op dit samen met een grote groep te doen. De jaarlijkse Kerst Play-in vindt plaats in het repetitie lokaal van De Lawei van 19:00 uur tot 19:45 uur. De muziek is van tevoren gratis te bestellen en kan geoefend worden met bladmuziek en/of een digitaal geluidsvoorbeeld.

Het Volwassen Orkest onder leiding van Willem Flisijn vormt de basis van het geheel. De gastmuzikanten spelen alleen de melodie mee van de kerstliedjes. Behalve Hoor d’Engelen zingen d’Eer en Er is een Kindeke, wordet ook Stille nacht gespeeld. Het geheel wordt gezamenlijk afgesloten met het bekende We wish you a Merry Christmas.

Het Volwassen Orkest neemt daarbij de begeleiding voor haar rekening.

Iedereen die viool, cello, dwarsfluit, hobo, accordeon, blokfluit, bugel, cornet, hoorn, saxofoon, klarinet, mandoline, trompet of enig ander instrument bespeelt kan meedoen. Deelname is helemaal gratis. Opgeven via hetvolwassenorkest@gmail.com. De partijen en de meespeel opnames van de complete arrangementen worden daarna toegestuurd.