Kerst Play-in 2019

Kerst Play-in op 21 december 2019 om 16:00 uur

Muzikanten die een kerstlied op hun instrument willen spelen, krijgen zaterdag 21 december opnieuw de kans op dit samen met een grote groep te doen. De jaarlijkse Kerst Play-in vindt plaats in de Grote Foyer van De Lawei van 16:00 uur tot 16:45 uur. De muziek is van tevoren gratis te bestellen en kan geoefend worden met bladmuziek en/of een digitaal geluidsvoorbeeld. De muziek is van tevoren gratis te bestellen en kan geoefend worden met bladmuziek en/of een digitaal geluidsvoorbeeld.

Het Volwassen Orkest onder leiding van Willem Flisijn vormt met 30 orkestleden de basis van het geheel. De gastmuzikanten spelen alleen de melodie mee van de kerstliedjes. Behalve Hoor d’engelen zingen d’eer en Nu zijt wellekome, worden ook twee mindere onbekende, maar minstens zo mooie kerst melodieën gespeeld. Het geheel wordt gezamenlijk afgesloten met het bekende We wish you a Merry Christmas.

Het Volwassen Orkest neemt daarbij de begeleiding voor haar rekening.

Iedereen die viool, cello, dwarsfluit, hobo, accordeon, blokfluit, bugel, cornet, hoorn, saxofoon, klarinet, mandoline of trompet speelt kan meedoen. Deelname is helemaal gratis. Opgeven via hetvolwassenorkest@gmail.com. De partijen en de meespeel opnames van de complete arrangementen worden daarna toegestuurd.